Digitalt foredrag

Ser du etter et spennende foredrag som kan brukes som utgangspunkt for en diskusjon om Janteloven og norsk konformitet? Miriam Ekelund, som har skrevet boken «Du skal lide for fellesskapet», har laget et digitalt foredrag som egner seg for alle fra 16 år og oppover. Det kan brukes både som webinar, eller spilles av på storskjerm for et publikum.

Foredraget varer i 1 time og 2 minutter, og etterfølges av to rollespilloppgaver med drøfting, samt en ren drøftingsoppgave. Opplegget egner seg for videregående skole, folkehøgskoler, arbeidsplasser, frivillige organisasjoner, trossamfunn, velforeninger og mindre formelle grupper som vinklubber og lignende.

Du kan kjøpe tilgang på kurset i 1 døgn for 1490 kr, eller i 30 døgn for 4990 kr. Ved å trykke på knappen «Kjøp foredraget», kommer du til nettsiden kursiver.no, som eies av samme firma som antijanteboka.no. I følge Angrerettloven kapittel 6 §22, gjelder angreretten ikke ved kjøp av onlinekurs/nettkurs.

Dersom du ønsker å ha besøk av Miriam Ekelund, eller vil invitere henne til et direktesendt webinar, ta direkte kontakt.

Kjøp foredraget

tilgang i ett døgn

tilgang i 30 dager